• Lainappi

Lainapin toiminta laajenee j√§lleen kerran! ūü§ü‚Äčūüėé

Julkaisimme viime viikolla uutiset Lainapin toiminnan laajentumisen ja avajaiset sosiaalisessa mediassa! Hakaniemestä tuttu itsepalvelu vuokrauslokerikko Lainappi laatikko löytyy nyt myös Espoon Isosta Omenasta, Tampereella Koskikeskuksesta sekä Kalevan Prismasta. Uusimpana lisäyksenä laatikon tarjontaan on lisättynä Fiskarsin tuotteita mm. puutarhan ja pihan hoitoon, puun kaatamiseen sekä rakennustyökaluja. Fiskars on myös tässä hankkeessa mukana yhteistyökumppanina, joten Fiskarsin voi bongata myös näiden uusien laatikoiden ilmeestä.

Hakaniemen asiakaspalautteiden avulla saimme käyttäjiltämme arvokasta dataa laatikon sijainneista sekä vinkkejä parhaista sijainneista. Ostoskeskukset ja hyvät kulkuyhteydet olivat kyselyn vastanneiden mielestä parhaimpia sijainteja, joten päätimme sijoittaa myös nämä uudet laatikot lähtökohtaisesti ostoskeskuksiin, jotta vuokraus kulkisi näppärästi muiden päivittäistavara ostosten yhteydessä.


Laatikoiden koko hieman pieneni ja valikoimaa tiivistettiin hieman, mutta jokaisesta uudesta laatikosta löytyy 13 luukkua, joista löytyy vuokralle mm. suosituimpia tuotteita kuten tekstiilipesuri, ikkunanpesuri, höyrypesuri ja porakone. Tarkempaa tietoa ja valikoimat löytyy osoitteesta www.lainappi.fi/laatikot. Nyt jos joskus on siis oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan ja käyttämään myös Fiskarsin huipputuotteita vuokraamalla ne Lainapista.


Kiitokset viel√§ kaikille meid√§n k√§ytt√§jille Lainapin k√§yt√∂st√§ sek√§ siit√§, ett√§ autatte meit√§ kehitt√§m√§√§n palvelua jatkuvasti! Mik√§li koet, ett√§ Lainappi laatikko soveltuisi erinomaisesti johonkin tiettyyn kohteeseen, niin otamme avosylin vastaan my√∂s vinkkej√§ n√§ist√§! ūüíö‚Äč ‚Äč


Aurinkoista kes√§√§ ja l√§mpim√§sti tervetuloa vuokrailemaan! ‚ėÄÔłŹ

16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki