top of page
  • Writer's pictureLainappi

Lainapin toiminta laajenee jälleen kerran! 🤟​😎

Julkaisimme viime viikolla uutiset Lainapin toiminnan laajentumisen ja avajaiset sosiaalisessa mediassa! Hakaniemestä tuttu itsepalvelu vuokrauslokerikko Lainappi laatikko löytyy nyt myös Espoon Isosta Omenasta, Tampereella Koskikeskuksesta sekä Kalevan Prismasta. Uusimpana lisäyksenä laatikon tarjontaan on lisättynä Fiskarsin tuotteita mm. puutarhan ja pihan hoitoon, puun kaatamiseen sekä rakennustyökaluja. Fiskars on myös tässä hankkeessa mukana yhteistyökumppanina, joten Fiskarsin voi bongata myös näiden uusien laatikoiden ilmeestä.

Hakaniemen asiakaspalautteiden avulla saimme käyttäjiltämme arvokasta dataa laatikon sijainneista sekä vinkkejä parhaista sijainneista. Ostoskeskukset ja hyvät kulkuyhteydet olivat kyselyn vastanneiden mielestä parhaimpia sijainteja, joten päätimme sijoittaa myös nämä uudet laatikot lähtökohtaisesti ostoskeskuksiin, jotta vuokraus kulkisi näppärästi muiden päivittäistavara ostosten yhteydessä.


Laatikoiden koko hieman pieneni ja valikoimaa tiivistettiin hieman, mutta jokaisesta uudesta laatikosta löytyy 13 luukkua, joista löytyy vuokralle mm. suosituimpia tuotteita kuten tekstiilipesuri, ikkunanpesuri, höyrypesuri ja porakone. Tarkempaa tietoa ja valikoimat löytyy osoitteesta www.lainappi.fi/laatikot. Nyt jos joskus on siis oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan ja käyttämään myös Fiskarsin huipputuotteita vuokraamalla ne Lainapista.


Kiitokset vielä kaikille meidän käyttäjille Lainapin käytöstä sekä siitä, että autatte meitä kehittämään palvelua jatkuvasti! Mikäli koet, että Lainappi laatikko soveltuisi erinomaisesti johonkin tiettyyn kohteeseen, niin otamme avosylin vastaan myös vinkkejä näistä! 💚​


Aurinkoista kesää ja lämpimästi tervetuloa vuokrailemaan! ☀️

70 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page