top of page
  • Writer's pictureLainappi

Lainappi, BloxCar ja Hygglo aloittavat yhteistyön - “Juuri tähän haluamme tehdä muutoksen”

Jakamistalouden palvelut syventää yhteistyötä, jotta suomalaisten tietoisuus jakamistalouden hyödyistä kasvaa. Lainappi Oy, Shareit Bloxcar Oy ja Hygglo Oy aloittavat yhteistyössä jakamistalous.fi uutisalustan ylläpidon.


“Yhdessä tekeminen on tärkeää, kun työskennellään tällaisella tulevaisuuden alalla. Maailma muuttuu ja käyttötavaroiden kuluttamisen kulttuuri muuttuu. On upea olla mukana vaikuttamassa, mihin suuntaan Suomessa lähdetään”, kertoo BloxCarin markkinointipäällikkö Konsta Lehikoinen.


Suomalaiset BloxCar ja Lainappi edustavat kotimaisia palvelualustoja projektissa.


“Voimavarojen ja osaamisen yhdistäminen tämän aihepiirin alalla on tärkeää. Elämme aikaa jossa kiertotalous on yleistymässä, mutta vielä varsin hitaasti. Tietoisuuden tuominen ja informaation puskeminen julkisuuteen kiertotalouden sekä jakamistalouden konsepteilla lisää tietoisuutta ihmiskuntaan ja pikkuhiljaa vanhat tavat alkavat muuttumaan nykyaikaisiin tapoihin”, kertoo Lainapin tuotevastaava Kim-Peter Siefen.


Pohjoismaiden suurin jakamistalouden markkinapaikka, Hygglo, tuo lisää lihaksia yhteistyöhön.


“Kulutuskäyttäytymiseen täytyy tulla muutos ja se vaatii enemmän tietoisuutta, sekä useiden toimijoiden yhteistyötä. Haluamme yhteistyöllä tuoda esille kestävän kuluttamisen hyödyt ja edistää kiertotaloutta. Jakamistalous ei ole monille tuttu termi ja olemme hyvin tottuneita nykyiseen kertakäyttökulttuuriin. Juuri tähän haluamme tehdä muutoksen’’, kertoo Hygglon kehitysjohtaja Oona Hosia.Uutissivusto ja kanava tiedotteille - jakamistalous.fi puhuu ekologisemman Suomen puolesta


Jakamistalous.fi on blogikanava, joka on perustettu vuonna 2013. Se on toiminut aina fiksumman ja ekologisemman ostokäyttäytymisen puolesta. Sivusto on julkaissut uutisia, mielipidekirjoituksia ja blogiartikkeleita jakamistalouden näkökulmasta.


Suomi on tunnetusti yksi eniten maapalloa kuormittavista maista, joten on todella tärkeää että jakamistalouden toimijat haluavat yhdessä pitää melua. Muutos kuluttamisen kulttuurissa muuttuu vasta, kun aiheesta puhutaan tarpeeksi. Yhteistyön aikana jakamistalous.fi sivusta halutaan rakentaa uutta tietoa antava uutissivusto ja tiedotuskanava.


BloxCar, Lainappi ja Hygglo haluavat toimia äänitorvena, joka kehittää Suomea eteenpäin.


90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page