top of page

Prisma Laune

Tervetuloa! 

Prisma Launeen laatikko sijaitsee ensimmäisessa kerroksessa DNA myymälän vieressä.

Kaipaatko apua? Ohjeet vuokraamiseen TÄSTÄ

Käyttämällä Lainapin laatikkoa ja sen irtaimistoa, hyväksyt palvelun VUOKRAEHDOT sekä KÄYTTÖEHDOT.

Laatikko lahti.jpeg

Laatikon sisältö:

Kärcher tekstiilipesuri - Laatikko 1 / 2

Kärcher Puzzi 8/1c tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet helposti ja nopeasti kotioloissa. Laite toimii painehuuhteluperiaatteella; pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tehokkaan kuivauksen ansiosta pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle.

Tekstiilipesurin käyttöohjeet: TÄSTÄ

txt pesuri.jpeg

Kärcher höyrypesuri - Laatikko 8

Höyrypesuri puhdistaa esim. liesitasojen, laattojen, kaakelisaumojen, rosteripintojen, pesualtaiden, hanojen ja liesituulettimen kuomun kätevästi monipuolisten varusteiden avulla hygieenisesti ilman pesuaineita. Pinttynyt lika ja rasva irtoaa höyryn vaikutuksesta vaivattomasti. Tuotteen mitat: 380 x 254 x 260. Höyrypesuri pakattu kantokassiin.

höyrypesuri.jpeg

Bosch porakone - Laatikko 10

EasyDrill 18V-40. Tässä akkuporakoneessa on 2-portainen vaihteisto ja 20 vääntömomenttiporrasta, jotka takaavat optimaalisen vääntömomentin ruuvaustöissä ja tarkalleen sopivan nopeuden poraustöissä. 13 mm:n pikaistukka mahdollistaa poraterien ja ruuvauskärkien helpon vaihdon. Tämä porakone on kompaktin kokoinen ja ergonominen, ja sen sisäänrakennettu LED-valaisin helpottaa työskentelyä pimeässä. Power for all akku. 

MUKANA MYÖS: Pora-/pala-/hylsysarja Bosch

60 osaa. 8 HSS-metalliporanterää Ø 2-6 mm, 6 betoniporanterää Ø 4-8 mm, 7 puuporanterää Ø 3-10 mm, 10 kpl 50 mm:n ja 20 kpl 25 mm:n S2-teräspalaa PH-, PZ-, T- ja uraruuveille. 6 hylsyä 7, 8, 9, 10, 11 ja 13 mm, sovitin, palapidike ja upotin. Kestävässä muovilaatikossa.

porkaone.jpeg
WhatsApp Image 2023-12-03 at 13.53.00.jpeg
bottom of page