IMG_4561.JPG

Sopimukset & Vakuutukset

Vuokrasopimuspohja

Vuokralle ottaja ja vuokralle antaja pystyvät molemmat halutessaan vaatimaan vuokrasopimusta vuokraamastaan tavarasta. HUOM. vuokrasopimus ei ole pakollinen vuokrattaessa, käyttäjät päättää itse näkeekö vuokrasopimuksen tarpeelliseksi. Lainappi-palvelu suosittelee jokaista käyttämään vuokrasopimuspohjaa välttyäkseen mahdollisilta ongelmilta vuokrattaessa. Jos et pysty tulostamaan sopimusta tai muuten käyttämään Lainapin vuokrasopimuspohjaa voit myös itse tehdä samankaltaisen sopimuksen muilla tavoin. Oleellisinta on, että molemmat osapuolet allekirjoittavat vuokrasopimuksen.

Lisätietoa vuokrasopimuksesta löydät meidän käyttöehdoista.

Tarkista vaihtoehtoisesti kotivakuutukseesi
Jos vuokratulle tavaralle tapahtuu jotain vuokrauksen aikana, niin suosittelemme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä vuokrauksen toiseen osapuoleen ja pyritte sopimaan jatkosta keskenänne.


Mikäli et koe tarpeelliseksi, tai halua käyttää Lainapin tarjoamaa vuokrasopimuspohjaa niin suosittelemme vilkaisemaan kotivakuutustasi. Jotkut vakuutusyhtiöt voivat kattaa tavaroille aiheutuvat vahingot vuokrauksen yhteydessä. Mikäli et ole varma kattaako vakuutusyhtiösi mahdollisen vahingon, niin otathan yhteyttä vakuutusyhtiöösi.

Kun annat tavaraasi vuokralle (vuokralle antaja) saatat saada turvan kotivakuutuksen myötä ja kun otat vuokralle (vuokralle ottaja) niin kotivakuutuksesi saattaa kattaa mahdolliset vuokrauksen aikana tapahtuneet vahingot. Suosittelemme myös paneutumaan muihin mahdollisiin ehtoihin kuten ikävähennyksiin.