top of page

Laatikko 20

pistosaha.jpeg

Vuokrahinta
7€/päivä

Bosch Pistosaha

Huom!: Pistosahan mukana ei tule laturia eikä akkua!
Yksi akku/laturi käy Bosch sarjan kaikkiin tuotteisiin. Näppärä ja tehokas heiluripistosaha, jossa on hyvä sahausalueen näkyvyys. Pistosahan neliportainen heiluriliike takaa nopean sahauksen ja helpon kuvioiden sahaamisen.

Helppo käyttää
Pistosahan kompakti koko ja kevyt paino takaavat erinomaisen hallittavuuden ja käyttömukavuuden. Sahaa tarkasti kaikki materiaalit. Boschin ohjauselektroniikka ja kierrosluvun säätö virtakytkimellä tekevät käynnistämisestä ja eri materiaalien sahaamisesta helppoa. Tukeva ja vakaa jalkalevy, jonka voi kallistaa 45 astetta.

Pistosaha, jossa kiinteä työvalaisin
Puhallustoiminto ja pölynpoistoliitäntä pitävät työtilat puhtaina. Kiinteä työvalaisin. Avaimeton SDS-kiinnitys tekee sahanterien vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Säilytystila kuudelle sahanterälle. Boschin Low Vibration tekniikka vähentää tärinää, mikä tekee sahauksesta hallittua ja vakaata.

Bosch Power for All -akkua voi käyttää kaikissa sarjan työkaluissa. Power 4 All -sarjaan kuuluu työkaluja, joita voi käyttää niin puutarhatöihin, siivoukseen kuin kodin kunnostukseen. Sarjaan kuuluu esimerkiksi porakone, pistosaha, pyörösaha, imuri ja ruohotrimmeri. Yksi akku käy kaikkiin sarjan tuotteisiin. Jos sinulla ei ole sarjan tuotteita ennestään, sinun on ostettava lisäksi akku ja laturi.

 

bottom of page