top of page
0N0A0236.jpeg

Maksutili

Stripe on kolmannen osapuolen maksuratkaisu, jonka avulla voi hyväksyä luottokortti- ja pankkikorttimaksuja verkkokaupassa. Se on turvallinen ja nopea. Lainappi käyttää Stripe:a, jotta transaktiot pystyvät liikkumaan helposti ja turvallisesti. Lainappi noudattaa EU-direktiivejä, joka tarkoittaa sitä, että maksujen suorittamiseksi vuokraajien välillä, vuokralle antajan on tunnistauduttava. Lue tarkemmin Stripe:stä & Lainapista TÄSTÄ.

Stripe lol.JPG

Miten yhdistän maksutilin?

Pystyt luomaan Stripe-tilin Lainappi-sovelluksessa. Stripe-tili luodaan käyttäjätiliä kohden ainoastaan yhden kerran. Tämän jälkeen kyseistä prosessia ei tarvitse enää tehdä. Seuraamalla alla olevia ohjeita pystyt luomaan Stripe-tilin muutamassa minuutissa.

Lue ohjeet alta tai katso ohjevideo

1. Yritystyyppi:

Vastaa tähän "Yksityishenkilö / Toiminimi" mikäli et toimi yrityksenä. Jos toimit vuokralle ottavana tai antavana yrityksenä, vastaa "Yritys". Valittuasi yritystyypin paina seuraava.

onboarding 2.jpeg

2. Täytä henkilö- ja osoitetietosi

Täytettyäsi tiedot paina seuraava. 

onboarding 3.jpeg

3. Yrityksen tiedot: Toimala ja nettisivut:

Yksityishenkilönä rekisteröityessäsi voit ohittaa tämän vaiheen. Yrityksenä rekisteröityessäsi syötä yrityksesi toimiala.

 

Yksityishenkilönä rekisteröityessäsi voit ohittaa tämän vaiheen. Yrityksenä rekisteröityessäsi syötä yrityksesi nettisivut.

onboardin 4.jpeg

4. Varmenna henkilöllisyytesi:

Voit valita otatko kuvan ajokortista, henkilökortista tai passista.

Kuvan ottamisen jälkeen paina seuraava ja valmis vasemmasta yläkulmasta. Tämän jälkeen Stripe käsittelee antamasi tiedot, HUOM: käsittelyssä voi mennä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Päivitä profiilisi sivu scrollaamalla ylös, jonka jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä muuta kuin lisätä tilinumerosi.

Joissakin harvoissa tapauksissa Stripe pyytää vielä osoitteesi varmentamisen. Näissä tapauksissa sinun tulee ottaa kuva dokumentista, jossa tulee ilmi osoitetietosi. Esimerkiksi kuva yleishyödykkeen laskusta tai tiliotteesta.

Voit lisätä tilinumerosi profiilistasi. Lisättyäsi tilinumeron päivitä sivu ja sinun pitäisi nähdä kolme vihreetä palloa. Mikäli et näe, ota yhteyttä!

WhatsApp Image 2021-03-25 at 15.55.33.jp
Address verification.jpeg

Onneksi olkoon! Olet valmis vuokraamaan!

Lisätietoa Lainapista sekä Stripe:stä löydät TÄSTÄ

WhatsApp Image 2021-03-26 at 14.08.49.jp
bottom of page