top of page
0N0A0236.jpeg

 Vuokralle ottaja

Mitä voin ottaa vuokralle?

Voit ottaa vuokralle mitä tahansa tavaroita, joita löydät Lainappi-sovelluksesta. Vuokralle antajalla on oikeus hyväksyä tai hylätä vuokrapyyntö. Profiilisi täydentäminen (kuva, osoitetiedot ja esittelyteksti) lisää luotettavuutta ja parantaa mahdollisuuksia saada haluamasi tavara vuokrattavaksi.

Seuraamalla alla olevia ohjeita pääset hyvin alkuun vuokraamisen kanssa.

onboardin 1.jpeg
selaa vuokrattavaa

Etsi

Pystyt etsimään vuokratavaroita sovelluksen etusivulta,

joka löytyy sovelluksen alaosasta kotinäppäintä painamalla.

home screen bottom bar.jpeg
home screen bottom bar.jpeg

Tarkennettu haku

Pystyt etsimään vuokratavaroita hakusanalla, kategorialla, sijainnilla, etäisyydellä sekä hinnalla.

tarkennettu haku

Vuokraaminen

Jotta sinä pystyt vuokraamaan, sinun on ensin lisättävä maksutietosi Lainappiin. Painamalla "Tallenetut kortit" profiilisivulta pääset lisäämään maksutietosi.

saved cards.jpeg

Etsiessäsi tavaroita suosittelemme ottamaan huomioon vuokrattavan tavaran sijainnin, vuokrauksen ajankohdat ja toimitustavat. 

App image 3.jpeg

Vuokrauksen aloitus

Vuokraa nappulaa painamalla pääset valitsemaan vuokrauksen keston ja sen jälkeen aloittamaan keskustelun vuokralle antajan kanssa. Tämä on vuokrausprosessin esimmäinen vaihe eikä sitouta sinua vielä mihinkään.

Chat & vuokrausprosessi

Viestikeskustelun auetessa voit valita maksatko vuokrauksen vai peruutatko sen. Painaessasi "Peruuta" vuokraus peruuntuu välittömästi ilman maksuja. Painaessasi "Maksa X€" peruutus ei enää ole mahdollista. Jos vuokralle antaja ei hyväksy vuokrapyyntöä, vuokraus peruuntuu myös.

Molempien osapuolten hyväksyessä vuokran yksityiskohdat sovelluksen viestikeskusteluusa, vuokralle ottajan maksu lähtee automaattisesti maksuun tuntia ennen vuokrauksen alkamista. Siihen saakka vuokraus on mahdollista perua "Peruuta" nappulasta.

Katso vuokrausprosessin tarkemmat yksityiskohdat
TÄÄLTÄ!

Home (4).png
Lainappi rating.jpeg

Vuokrauksen päättyminen & arviointi

Lainappi-sovellus muistuttaa ja lähettää push-notifikaation tuntia ennen vuokrauksen päättymistä. Päättymisen ja tavaran palautuksen jälkeen arvioinnin sekä palautteen antaminen on erittäin tärkeitä seuraavia vuokraustapatumia ajattelen. Tämä lisää käyttäjien välistä luottamusta.

bottom of page