top of page
0N0A0236.jpeg

Maksuratkaisu

Stripe lol.JPG

Stripe on kolmannen osapuolen maksuratkaisu, jonka avulla voi hyväksyä luottokortti- ja pankkikorttimaksuja verkkokaupassa. Se on turvallinen ja nopea.

Lainappi käyttää Stripe:a, jotta transaktiot pystyvät liikkumaan helposti ja turvallisesti. Lainappi noudattaa EU-direktiivejä, joka tarkoittaa sitä, että maksujen suorittamiseksi vuokraajien välillä, vuokralle antajan on tunnistauduttava. Lue tarkemmin EU-direktiiveistä TÄSTÄ

Lainapilla on velvollisuus tuntea asiakkaat myös nimellä. Know your customer -velvoitteet edellyttävät, että Stripe kerää ja ylläpitää tietoja kaikista Stripe-tilinhaltijoista. Niiden tarkoituksena on estää väärinkäyttö.

 

Stripe vaatii henkilötietoja ja ne on täytettävä mikäli olet: Stripe-tilin luova henkilö tai Stripe-tiliin luova yritys.

Miten Stripen käyttö aloitetaan?

Lue ohjeet alta tai katso ohjevideo

Pystyt luomaan Stripe-tilin Lainappi-sovelluksessa. Stripe-tili luodaan käyttäjätiliä kohden ainoastaan yhden kerran. Tämän jälkeen kyseistä prosessia ei tarvitse enää tehdä. Seuraamalla videon ohjeita pystyt luomaan Stripe-tilin muutamassa minuutissa.

Tarvitseeko Stripe-tili luoda käyttääkseen Lainappia?

Kyllä, koska vuokralle antajien ja vuokralle ottajien kesken liikkuu rahaa, on Stripe-tilin luominen turvallisuus- ja luotettavuussyistä välttämätöntä. Tämän lisäksi molemmat osapuolet tarvitsevat voimassa olevan luottokortin, Visa- tai Mastercard pankkikortin.

Onko Stripe turvallinen?

Kyllä, Stripe noudattaa ja täyttää alan tiukimmat turvallisuusvaatimukset

Täyttääkö Stripe PCI-vaatimukset?

Kyllä. Stripe on tason 1 PCI-vaatimukset täyttävä palveluntarjoaja.

Miten nopeasti voin aloittaa vuokraamisen?

Voit suorittaa vuokrauksia heti, kun olet yhdistäny Stripe-tilisi. Stripe käsittelee kaikki Lainapissa tehdyt maksutapahtumasi.

Miten usein Stripe siirtää rahaa tililleni?

Stripe siirtää rahaa pankkitilille Stripe-hallintapanelissa määritetyn aikataulun mukaisesti. Aikataulua voi muuttaa Transfers (siirrot) välilehdellä. Voit myös nähdä yleiskuvan Stripe-siirroista pankkitilillesi Stripe-hallintapaneelissa. Ota huomioon, että suurin osa pankeista prosessoi siirtoja ainoastaan arkipäivisin, joten siirto voi kestää pari päivää odotettua kauemmin.

Miten Stripe huolehtii epäilyttävistä korteista?

Stripe ehkäisee petoksia havaitsemalla epäilyttäviä toimia. Esimerkiksi toistuviin tilauksiin liittyvät maksutapahtumat hylätään. Stripe työskentelee maailmanlaajuisten kumppaneiden ja luottokorttiverkostojen kanssa petosyritysten valvomiseksi.

Miten Stripe huolehtii riita-asioista?

Lainappi ei ole vastuussa vuokraamiseen liittyvistä riidoista. Stripe:n asiakaspalvelu käsittelee riita-asiat koskien Lainappi-palveluun liittyviä maksuja.

Miksi maksuni ei mene läpi?

Jos saat virheilmoituksen yrittäessäsi maksaa, se tarkoittaa yleensä sitä, että sinun on sallittava verkkomaksut kortillesi. Se voi myös tarkoittaa sitä, että sinun on siirrettävä enemmän rahaa pankkitilillesi. Tarkista pankkisi verkkosivustolta, miten verkkomaksut otetaan käyttöön.

Maksaako Stripe:n käyttö vuokraajille?

Stripe ei itsessään maksa vuokraajille yhtään mitään. Lainappi-palvelu perii vuokralle antajalta Lainappi-sovelluksessa tehdyistä vuokrauksista 15% palvelumaksun transaktiota kohden. Tästä palvelumaksusta Lainappi maksaa Stripen sekä muiden palveluiden kulut.

Miten paljon takaisinmaksut maksavat?

Takaisinmaksu ei ole mahdollista Lainappi-palvelussa. Vuokralle antaja sekä vuokralle ottaja voivat sopia takaisinmaksusta keskenään Lainappi-palvelun ulkopuolella. Tilanteen ollessa näin, Lainappi-palvelu ei ole velvollinen palauttamaan vuokratapahtuman palvelumaksua.

Ongelmia Stripe-tilin yhteydessä tai luomisessa?

Jos Stripeen rekisteröityessäsi saat viestin, että tili on jo olemassa niin sinulla saattaa jo olla tili. Aloita prosessi alusta ja kirjaudu sisään olemassa olevalla Stripe-tilillä. Jos sinulla ongelmia yhteyden kanssa, saattaa se johtua huonosta verkkoyhteydestä tai käyttämäsi pankin huoltokatkoista. Muissa ongelmissa liittyen Stripe-tiliisi tai sen luomiseen olethan yhteydessä suoraan Stripen asiakaspalveluun.

Miten katkaisen yhteyden Stripe-tiliin?

Voit helposti katkaista Stripe-tilin ja Lainappi-sovelluksen välisen yhteyden. Ota Lainappiin yhteyttä niin hoidamme sen puolestasi.

Mikäli sinulla herää mitään kysymyksiä Stripe rekisteröitymiseen tai sen käyttöön, voit olla yhteydessä Stripe: Help & Support tai suoraan meihin

bottom of page