Yleistä

Lainapin käytön edellytykset

Lainappi on kenen tahansa ladattavissa ja löytyy App storesta sekä Google Play sovelluskaupoista. Lainappiin voi rekisteröityä ja käyttää kaikki 18-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöt. Lainapin käytön edellytykset riippuvat siitä, toimiiko henkilö vuokralle ottajana vai vuokralle antajana. Henkilön toimiessaan vuokralle ottajana, tarvitsee hänen lisätä perustiedot, osoitetiedot ja maksu tiedot palveluun. Henkilön toimiessaan vuokralle antaja, tarvitsee hänen lisätä osoitetiedot, henkilötiedot sekä tilinumeron.


Missä Lainappi toimii
Lainappi-palvelu toimii kaikkialla Suomessa. On kuitenkin tärkeätä huomioida, että valikoimaa vuokrattavissa oleville tavaroille ei ole koko Suomessa. Tällä hetkellä, aktiivisinta vuokraustoimintaa on Helsingissä ja Tampereella.


Vakuutus
Lainappi-palvelu tarjoaa käyttäjilleen vakuutuksen kaikille vuokratuille tavaroille. Vakuutuksen edellytykset ovat:

 

  1. Vuokratapahtuma (maksu) tapahtuu Lainappi sovelluksen sisällä

  2. Mahdollinen vahinko vuokratulle tavaralle tapahtuu vuokra-ajan sisällä

  3. Vuokra tapahtuu Suomessa 

Tarkemmat tiedot vakuutuksesta löydät TÄSTÄ.


Väärinkäyttö
Jos Lainappi-palvelu havaitsee väärinkäyttöä palvelun sisällä, on palvelun ylläpitäjällä oikeus estää väärinkäyttäjän tili. Jos käyttäjä luulee havainneensa väärinkäyttöä palvelussa itse, voi hän tehdä siitä "ilmianna" ilmoituksen tai ottaa meihin yhteyttä.

Lainappi-tilin poistaminen

Mikäli haluat poistaa Lainappi-tilisi, olethan meihin yhteydessä niin poistamme sen puolestasi.