top of page

Yleistä

Lainapin käytön edellytykset

Lainappi on kenen tahansa ladattavissa ja löytyy App storesta sekä Google Play sovelluskaupoista. Lainappiin voi rekisteröityä kaikki 18-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöt. Lainapin käytön edellytykset riippuvat siitä, toimiiko henkilö vuokralle ottajana vai vuokralle antajana. Henkilön toimiessaan vuokralle ottajana, tarvitsee hänen lisätä perustiedot, osoitetiedot ja maksutiedot palveluun. Henkilön toimiessaan vuokralle antaja, tarvitsee hänen lisätä osoitetiedot, henkilötiedot sekä tilinumeron.


Missä Lainappi toimii
Lainappi-palvelu toimii kaikkialla Suomessa. On kuitenkin tärkeätä huomioida, että valikoimaa vuokrattavissa oleville tavaroille ei ole koko Suomessa. Tällä hetkellä, aktiivisinta vuokraustoimintaa on Helsingissä ja Tampereella.


Vuokraturva
Lainappi-palvelu tarjoaa käyttäjilleen vuokraturvan kaikille vuokratuille tavaroille.
Tarkemmat tiedot vuokraturvan ehdoista löydät TÄSTÄ.


Väärinkäyttö
Jos Lainappi-palvelu havaitsee väärinkäyttöä palvelun sisällä, on palvelun ylläpitäjällä oikeus estää väärinkäyttäjän tili. Jos käyttäjä luulee havainneensa väärinkäyttöä palvelussa itse, voi hän tehdä siitä "ilmianna" ilmoituksen tai ottaa meihin yhteyttä.

Lainappi-tilin poistaminen

Sinulla on aina oikeus poistaa käyttäjätilisi (poislukien aikana, kun sinulla on vuokraus käynnissä). Poistat käyttäjätilisi seuraavin ohjein:


1. Valitse “Profiili”
2. Selaa alas ja valitse “Asetukset”
3. Valitse “Poista käyttäjätilini”
4. Paina “Poista”
5. Käyttäjätilin poisto on osaltasi suoritettu. Poistamme käyttäjätilisi seitsemän vuorokauden sisällä.

bottom of page