top of page
  • Writer's pictureLainappi

Lainappi ja Tampereen kaupunki yhdessä edistämässä jakamistaloutta ♻️🤝🏻🏙️

Tampereen seudulla otetaan jälleen yksi askel kohti kestävämpää tulevaisuutta, kun Lainappi ja Tampereen kaupunki aloittavat yhteistyön. Yhteistyö Tampereen kaupungin kanssa on merkittävä askel kohti ympäristöystävällisempää kaupunkia. Pyrimme yhdessä edistämään jakamistaloutta, tavaroiden yhteiskäyttöä sekä kestävää kehitystä tuomalla itsepalveluna toimivia Lainappi-laatikko julkiseen käyttöön Tampereen asukkaille. Palvelu toteutetaan osana Tampereen kaupungin hiilineutraalit tekoja -kehitysohjelmaa. Uudet laatikot sijoitetaan Vuorekseen, Tesoman hyvinvointikeskukseen sekä Linnainmaan Citymarkettiin.Mitä nämä Lainappi-laatikot oikein ovat? 🟩


Lainappi-laatikot ovat innovatiivinen ratkaisu tavaroiden vuokraamiseen ja yhteiskäyttöön. Ne toimivat itsepalveluperiaatteella ja mahdollistavat erilaisten tavaroiden vuokraamisen kätevästi ja nopeasti mobiiliapplikaation avulla. Laatikoiden ja vuokraamisen avulla pyritään vähentämään uusien tavaroiden ostamista sekä maksimoida jo olemassa olevien tavaroiden käyttöaste. 


Laatikoista löytyy mm. erilaisia pesureita kuten tekstiilipesuri, ikkunanpesuri, porakone sekä työkaluja, erilaisia pihapelejä ja paljon muuta. Kurkkaa alueesi vuokravalikoima Lainappi-sovelluksesta! 👀📲


Omista oleellinen. Vuokraa välttämätön. Lainaa loput.


Uudet sijainnit 📍


Yhteistyön myötä kolme uutta Lainappi-laatikkoa tulee käyttöön Tampereen seudulla. Sijainnit ovat valittu huolellisesti, jotta ne palvelisivat mahdollisimman monia kaupunkilaisia.


1. Vuores: Tämä kasvava asuinalue saa oman Lainappi-laatikkonsa, joka palvelee erityisesti perheitä ja aktiivisia asukkaita.

2. Tesoman Hyvinvointikeskus: Tämä keskus tarjoaa jo monia palveluita alueen asukkaille ja jatkossa myös Lainappi-laatikko täydentää tarjontaa tavaroiden yhteiskäytön merkeissä.

3. Linnainmaan Citymarket: Citymarket on suosittu ostospaikka ja laatikko tuo lisäpalvelun Citymarketissa vieraileville päivittäisten kauppaostosten yhteyteen näppärästi.


Miten Lainappi-laatikot sitten toimivat? 💡


Lainappi-laatikot ovat helppokäyttöisiä. Käyttäjät voivat vuokrata ja palauttaa tavaroita laatikkoon itsepalveluna. Prosessi on yksinkertainen:


1. Rekisteröidy ja varaa: Käyttäjä rekisteröityy Lainappi-palveluun ja varaa haluamansa esineen.

2. Nouda laatikosta: Käyttäjä näkee kalenterista, onko tuote vapaana

3. Palauta laatikkoon: Käyttäjä palauttaa esineen laatikkoon sovitun ajan puitteissa.


Lisätietoa ja ohjeistusta käyttöönotossa löytyy: lainappi.fi/laatikko 


Olemme kaikki erittäin innoissamme tästä projektista ja siitä miten pääsemme yhdessä kehittämään Tampereen seudun palveluita kohti kestävämpää huomista sekä älykästä kaupunkia! Seuraa Lainappia ja Tampereen kaupungin tiedotuksia sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisätietoja ja pysyäksesi ajan tasalla uusimmista kehityksistä. Autamme mielellämme palveluun käyttöönotossa tai missä vain mahdollisissa kysymyksissä, joten olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä mikäli herää kysyttävää. 😊


Oikein aurinkoista kesää kaikille! ☀️💚
17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page