top of page
  • Writer's pictureLainappi

Lainappi laatikko jatkaa Hakaniemen metroasemalla! 🚇

Pilotoimme yhteistyössä HKL:n kanssa loppuvuodesta 2021 itsepalvelu vuokrauslokerikkoa, jonka tavoitteena oli lisätä alueellista jakamistaloutta. Monille on varmasti Lainappi tullut myös tutuksi Lainappi laatikon kautta. Päädyimme toteuttamaan tätä laatikko konseptia osallistumalla HKL:n innovaatiokilpailuun 2021 keväällä. Kuun vaihteessa varmistui, että yhteistyö HKL:n kanssa jatkuu ja Lainappi laatikko jatkaa toimintaansa tutulla paikallaan Hakaniemen metroasemalla Helsingissä. HKL:n (Kaupunkiliitto Oy) julkaisema artikkeli löytyy blogin lopusta.


Laatikon hittituotteet ovat olleet muun muassa tekstiilipesuri, höyrypesuri ja porakone. Lainappi laatikon kautta voit siis itsepalveluna vuokrata pesurin puhdistamaan vaivatta esimerkiksi sohvan, eri kangasverhoilut ja matot tai voit vaikka käydä nappaamassa lyhytaikaiselle käytölle porakoneen.


Tarjonta ei rajoitu vain edellä mainittuihin, mutta sieltä löytyy myös muihin tarpeisiin tavaroita kuten palauttamaan lihaksia kuntoilun jälkeen lihashuoltovasaralla tai rinkka viikonloppuvaellukselle. Voit bongata tämän hetkiset vuokrattavat tavarat osoitteessa: https://www.lainappi.fi/hakaniemi.


On todella hieno huomata, että jakamistalous kasvoi Hakaniemen alueella ja, että osa Lainappi laatikon käyttäjistä ovat uskaltaneet lähteä tekemään vertaisvuokrausta Lainapissa myös muiden käyttäjien kanssa.


Kiitos vielä kaikille, jotka ovat jo asioineet laatikollamme ja mikäli Lainappi laatikko ei vielä itsellesi ole tuttu, niin käy kurkkaamassa paikan päällä tai lue lisää alla olevista linkeistä:

71 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page