top of page
  • Writer's pictureLainappi

Taloyhtiön oma Lainappi 🏬

Saimme nyt keväällä kuulla mielenkiintoisesta hankekilpailusta. Helsingin Kaupungin innovaatioyksikkö Forum Virium, kertoi hankkeesta jossa haettiin neljään eri taloyhtiöön erilaisia jakamistaloutta, kiertotaloutta ja liikkumista edistäviä ratkaisuja.

Näimme tämän oivana mahdollisuutena tarjota alueen asukkaille helposti tavaroita käyttöön niin, etteivät ne veisi tilaa kotoa, kun kaikkea ei tarvitse omistaa.

Valikoiduimme toteuttajaksi kahteen taloyhtiöön. Molempiin tuodaan Lainappi applikaatio, jossa kuluttajat voi vuokrata tavaroita toisilleen, pienellä twistillä; teemme teknisiä muutoksia ja molempiin taloyhtiöhin tulee myös omat sisäiset ryhmät, jossa asukkaat voivat vuokrata ja keskustella keskenään.

Tämän lisäksi toiseen taloyhtiöön tuotiin Lainappi laatikko, josta asukkaat voivat vuokrata eurolla vuorokaudeksi tavaroita joita löytyy laatikosta. Teemme asukaskyselyjä ja haluamme selvittää mitä tavaroita asukkaat haluavat vuokrata omistamisen sijaan ja haluamme myös tuoda näitä tavaroita asukkaiden saataville.


Tällä hetkellä laatikosta löytyy mm:


- Tekstiilipesuri


- Höyrypesuri


- Ikkunapesuri


- Ilmapatja


- Porakone


- Monitoimityökalu


- Pelejä, kuten mölkky


Mikäli sinua kiinnostaisi saada taloyhtiöösi Lainappi laatikko tai tiedät kenelle tämän tiimoilta kannattaisi keskustella, kerro meille niin jutellaan lisää!
109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page