top of page
tesss.jpg

TESOMA

Tervetuloa!

Tesoman laatikko löytyy hyvinvointikeskuksen ensimmäisen kerroksen aulasta.

 

Osoite: Tesoman hyvinvointikeskus, Tesomankatu 4, 33310 Tampere

Ohjeet vuokraamiseen TÄSTÄ

Käyttämällä Lainapin laatikkoa ja sen irtaimistoa, hyväksyt palvelun 
VUOKRAEHDOT sekä KÄYTTÖEHDOT

image00001[1].jpeg

Laatikon sisältö:

Ilmapatja - Luukku 1

Bestway® TriTech™ Aerolux ilmapatja integroidulla sähköpumpulla.

 

HINTA: 5€/päivä tai 15€/viikko

patja.jpeg

Kärcher tekstiilipesuri - Luukku 3

Kärcher Puzzi 8/1c tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet helposti ja nopeasti kotioloissa. Laite toimii painehuuhteluperiaatteella; pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tehokkaan kuivauksen ansiosta pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle. Minimi vuokra-aika 2 tuntia.

Tekstiilipesurin käyttöohjeet: TÄSTÄ

 

HINTA: 8€/tunti tai 25€/viikko

tekstiilipesuri.jpeg

Matkalaukku - Luukku 4

Feru pyramid peak 2 on kätevä matkalaukku, joka soveltuu hyvin lyhyille sekä pitkille reissuille!

Omainaisuudet:
Mitat: 56 x 37 x 20cm
Paino: 2,36kg

Neljä 360 astetta kääntyvää pyörää

HINTA: 5€/päivä tai 15€/viikko

matkalaukku.jpeg

Porakone - Luukku 8

Ryobi R18DD Akkuporakone/ruuvinväännin pieniin ja isoihin töihin. Portaaton nopeus mahdollistaa tarkan poraamisen ja ruuvauksen. Suunnanvaihto. Minimi vuokra-aika 2 tuntia.


Varustus:
- Kaksinopeuksinen vaihteisto takaa ylivoimaisen voimansiirron ja tasaisen pyörityksen.
- LED-valo
- Akku & laturi
- Poranterät ja kärkisarja

HINTA: 3€/tunti tai 9€/päivä

porakone.jpeg

Koripallo - Luukku 10

Suosittu Spalding-kumikoris ulko- ja sisäkäyttöön klassisella oranssilla värillä. Hyvä pallo kesän pihapeleihin. Koko 7. Mukana pumppu​.

HINTA: 2€/päivä

koris.jpeg

Kärcher höyrypesuri - Luukku 11

Karcher SC 2 EasyFix -höyrypesuri on lähtötason malli, joka tarjoaa tehokkaan höyrypuhdistuksen. Suorita erilaisia tehtäviä kaksivaiheisella höyrynsäädöllä, jolla voit mukauttaa höyryn voimakkuuden pinnan ja likaisuuden mukaan.

​Pakkaukseen sisältyy:
-EasyFix yleispuhdistusliina
-Mikrokuitusuojus käsisuuttimelle
-Tarkkuussuutin
-Käsisuutin
-Pieni pyöreä harja
-EasyFix-lattiasuutin
-Jatkovarsi (2 x 0,5 m)

HINTA: 12€/päivä

höyrypesuri.jpeg

Jalkapallo - Luukku 12

Adidas uniforia club on EM-kisojen designilla varustettu pallo! Kestävä treenipallo pirteän keltaisena. Tyylikäs design on jalkapallon rajattoman riemun symboli ja se kunnioittaa kaikkia kisojen kahtatoista isäntäkaupunkia. Koko 5. Pumppu mukana.​

HINTA: 2€/päivä

jalkkis.jpeg
lihashuoltvasara.jpeg

Lihashuoltovasara - Luukku 14

KARHU Blackline lihashuoltovasara on erittäin tehokas apu lihaskipuihin sekä erilaisten niskan, selän ja ja raajojen jännitystilojen hoitoon. Lihashuoltovasara rentouttaa lihaksia sekä nopeuttaa palautumista. Mukana oleva kantosalkku sisältää 6 erilaista hieromapäätä, joilla rentoutat nopeasti ja tehokkaasti lihaksen kuin lihaksen. Ammattiurheilijoiden, fysioterapeuttien ja kiropraktikkojen suosima tuote.

  • Kuusi hierontapäätä

  • Toimii langattomasti

  • Ladattava 12 V litium-akku 1500 mAh

  • Säädettävä nopeus 1200-3300 RPM

  • Käyttöaika: 2

  • Tuotteen paino: 1100 g

  • Tuotteen mitat; 23,5 x 23 x 6,5 cm

HINTA: 6€/päivä tai 15€/viikko

lihashuoltovasari.jpeg

Mölkky - Luukku 15

Koko perheelle sopiva hauska heittopeli. Pelissä kerätään pisteitä kaatamalla puisia keiloja heittokapulalla. Pelissä tarvitaan onnea, taitoa ja taktiikkaa.

 

Säännöt:

Jokainen pelaaja heittää yhdellä kierroksella yhden heiton. Jokaisesta kaatuneesta keilasta saa keilan numeron osoittaman määrän pisteitä. Jos keiloja kaatuu useampi, pisteet määräytyvät kaatuneiden keilojen määrän mukaan (ei keiloissa olevien numeroiden mukaan). Pelin voittaa se, joka saa ensin tasan 50 pistettä. Jos pelaaja saa yli 50 pistettä, hänen pistemääränsä lasketaan 25 pisteeseen.Pelivälineet ovat kätevässä puulaatikossa, jossa on köysikahvat.

 

Sisältää 12 numeroitua keilaa, heittokapulan ja säännöt. Peliin tarvitaan vähintään 2 pelaajaa.

HINTA: 2€/päivä tai 8€/viikko

mölkyt.jpeg

Monitoimityökalu - Luukku 16

Monitoimilaite, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Monitoimilaitteen ja mukana tulevien lisätarvikkeiden avulla sahaat, katkot ja hiot erilaisia materiaaleja. Bosch PMF 220 CE -monitoimityökalu helpottaa erilaisten työprojektien ja remonttien tekemistä, sillä voit käyttää sitä monissa eri työvaiheissa. Sopii hyvin listojen sahaamiseen, reiän tekemiseen pöytälevyihin, kaakelisaumojen jyrsimiseen, liimasaumojen irrottamiseen ja moneen muuhun. Sopii myös hiomiseen. Eri lisätarvikkeita käyttämällä laitetta voidaan käyttää puun, laminaatin, vanerin ja kipsilevyjen työstämiseen. Laitteessa on portaaton nopeus 15 000-20 000 kierr./min ja pehmeä käynnistys. Voit myös valita portaattoman oskilloivan kierrosluvun, jotta voit säätää nopeuden materiaaliin sopivaksi. Bosch Constant Electronic takaa tasaisen nopeuden myös kuormituksessa. Teho ei laske raskaammassakaan työssä ja säilyy myös eri lisätarvikkeita käytettäessä.

 

HINTA: 6€/päivä tai 15€/viikko
 

monitoimityökalu.jpeg

Petanki - Luukku 17

Petanque-pelissä − eli suomalaisittain petankissa – kilpaillaan yksin tai 2−3 hengen joukkueina. Tavoitteena on onnistua heittämään mahdollisimman moni omista tai joukkueen kuulista lähimmäksi pientä puista maalipalloa eli ”snadia”. Jokainen kuula, jonka joukkue on saanut lähemmäksi snadia kuin kilpailijoidensa parhaiten sijoittuneet kuulat, antaa yhden pisteen.

Myös taktikointi kuuluu petankkiin. Kilpailijan palloa saa yrittää kilkata kauemmas snadista. Kuulia heitetään vuorotellen, mutta johdossa oleva pelaaja tai joukkue saa aina säästellä kuuliaan, heittovuoro on toisilla. Tämä antaa johdossa olevalle merkittävän edun viimeisille kierroksille.

Future TT Sport -petankkisetissä on 6 metallikuulaa, puinen maalipallo, mittanaru sekä petanque-säännöt. Setti on pakattu vahvaan kangaslaukkuun.

HINTA: 2€/päivä

Petanki.jpeg

Frisbee gold kiekot - Luukku 19

Kolme kappaletta Frisbee golf kiekkoja.

HINTA: 2€/päivä

fresbee gold kiekot.jpeg

Rinkka - Luukku 21

Halti - Taiga 58 rinkka on joustava ja mukava, jossa on anatomisesti muotoiltu selkäpaneeli ja pehmustettu lantiovyö. Runkorakenne ja tehokkaasti tuulettuva selkäosa. Tilavuus: 58 l.Taiga 58 -rinkassa on reilusti säilytystilaa, ja se sopii viikonloppuretkille luonnossa tai kaupungissa.Rinkassa on anatominen kantojärjestelmä, joka on helppo säätää sopivaksi.Anatomisesti muotoiltu selkäpaneeli on tehokkaasti tuulettuva ja miellyttävä, ja runkojärjestelmä jakaa painon tasaisesti ja tasapainoisesti.

 

Tuotetiedot:

Paino: 1,8 kg– Tilavuus: 58 l– Enimmäiskuorma: 20 kg

 

Muita yksityiskohtia:

Runkorakenne– Vahva YKK-vetoketju– Säädettävä kantojärjestelmä– Kaksi päälokeroa– Aukko ylhäällä– Pohjasta avattava– Kompressiohihnat- Kantokahva– Pehmustettu ja säädettävä lantiovyö– Rintahihna– Juomajärjestelmävalmius– Yläosassa on ulko- ja sisätaskut– Verkkomateriaaliset sivutaskut– Verkkotaskut lantiovyössä

HINTA: 7€/päivä tai 21€/viikko

rinkka.jpeg
bottom of page