top of page

VOAS

Tervetuloa! 

VOAS:in laatikko löytyy X ensimmäisestä kerroksesta.

Kaipaatko apua? Ohjeet vuokraamiseen TÄSTÄ

Käyttämällä Lainapin laatikkoa ja sen irtaimistoa, hyväksyt palvelun VUOKRAEHDOT sekä KÄYTTÖEHDOT.

8-84931_question-mark-question-mark-white-background.png

Laatikon sisältö:

Kärcher tekstiilipesuri - Laatikko 1 / 2

Kärcher Puzzi 8/1c tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet helposti ja nopeasti kotioloissa. Laite toimii painehuuhteluperiaatteella; pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tehokkaan kuivauksen ansiosta pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle.

txt pesuri.jpeg

Fiskars Quickfit varsi - Laatikko 3

Fiskars QuikFit teleskooppivarsi M on ihanteellinen korkealta kurottamista vaativiin tehtäviin kuten sahaamiseen ja hedelmien keräämiseen. Varren ulottuvuus jopa neljään metriin. Kevyt ja kestävä alumiinivarsi, joka on kätevä ja helppo kuljettaa mukana. Yhteensopiva QuickFit vaihtopäiden kanssa. HUOM! Mukana ei tule kantokassi.

quickfit.jpeg

Kärcher Ikkunanpesuri - Laatikko 4

Akkukäyttöinen ikkunanpesuri, mukana kapea suulake pienille ruuduille. Puhdistaa myös laattoja, vitriinejä, pöytiä sekä muita tasomaisia ja sileitä pintoja. Työleveys, leveä suulake (mm) 280. Ikkunanpesuri pakattu kantokassiin.

new product2.jpg

Fiskars puunkaatosetti - Laatikko 5

Setti sisältää halkaisukirveen M, 24” kaarisahan ja vesurin. QuickFit teleskooppivarsi M QuickFit vaihtopäille on vuokrattavissa erikseen. Se löytyy Lainappi sovelluksessa vuokrailmoituksesta QuickFit teleskooppivarsi M.

WhatsApp Image 2022-06-23 at 7.11.19 PM (1).jpeg

Fiskars puunhoito - Laatikko 6

Setti sisältää QuickFit puutarhan monitoimileikkurin, QuickFit oksasahan, oksasakset, raivaussakset ja hedelmäpoimurin. QuickFit teleskooppivarsi M QuickFit vaihtopäille on vuokrattavissa erikseen. Se löytyy Lainappi sovelluksessa vuokrailmoituksesta QuickFit teleskooppivarsi M.

WhatsApp Image 2022-06-23 at 7.11.20 PM (1).jpeg

Fiskars huoltosetti - Laatikko 7

Setti sisältää QuickFit räystäskourun puhdistajan, Quickfit kiveysten puhdistusraudan ja QuickFit kiveysten puhdistusharjan. QuickFit teleskooppivarsi M QuickFit vaihtopäille on vuokrattavissa erikseen.

Se löytyy Lainappi sovelluksessa vuokrailmoituksesta QuickFit teleskooppivarsi M.

WhatsApp Image 2022-06-23 at 7.11.20 PM.jpeg

Kärcher höyrypesuri - Laatikko 8

Höyrypesuri puhdistaa esim. liesitasojen, laattojen, kaakelisaumojen, rosteripintojen, pesualtaiden, hanojen ja liesituulettimen kuomun kätevästi monipuolisten varusteiden avulla hygieenisesti ilman pesuaineita. Pinttynyt lika ja rasva irtoaa höyryn vaikutuksesta vaivattomasti. Tuotteen mitat: 380 x 254 x 260. Höyrypesuri pakattu kantokassiin.

höyrypesuri.jpeg

Bosch porakone - Laatikko 10

EasyDrill 18V-40. Tässä akkuporakoneessa on 2-portainen vaihteisto ja 20 vääntömomenttiporrasta, jotka takaavat optimaalisen vääntömomentin ruuvaustöissä ja tarkalleen sopivan nopeuden poraustöissä. 13 mm:n pikaistukka mahdollistaa poraterien ja ruuvauskärkien helpon vaihdon. Tämä porakone on kompaktin kokoinen ja ergonominen, ja sen sisäänrakennettu LED-valaisin helpottaa työskentelyä pimeässä. Power for all akku. Vuokraus sisältää poranterät. Porakone pakattu kantokassiin.

porkaone.jpeg

Fiskars pensaanhoito & istutussetti - Laatikko 11

Setti sisältää oksasakset, pensassakset, raivaussakset, istutuslapion, rikkaruohoraudan, istutustalikon, QuickFit möyhennyskuokan, QuickFit kuokan ja QuickFit istutuslapion. QuickFit teleskooppivarsi M QuickFit vaihtopäille on vuokrattavissa erikseen. Se löytyy Lainappi sovelluksessa vuokrailmoituksesta QuickFit teleskooppivarsi M.

WhatsApp Image 2022-06-23 at 7.11.21 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-06-23 at 7.11.18 PM.jpeg

FisLihaashuoltovasara - Laatikko 12

Fylina lihashuoltovasara. Ohjekirja ja laturi mukana. Lihasten- ja kehonhuolto saattaa usein jäädä huomioimatta, mutta se on todella tärkeää palautumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Se on yhtä tärkeää, kuin lepo ja ravinto. Lihasten jumiutuminen vaikuttaa verenkiertoon ja täten voi johtaa esimerkiksi jatkuvaan hartiaseudun särkyyn ja päänsärkyyn.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 21.51.44.jpeg

Rakennussetti - Laatikko 13

Setti sisältää monitoimipurkutyökalun L, harrastajan puukon ja metallisahan. PROF-rautasaha sopii raudan ja metallien katkaisuun. Sahassa on miellyttävä ja ergonominen kädensija. Terän pituus on 300 mm ja hammastus 24TPI.

metalli saha.jpeg
new product.jpg
bottom of page