top of page
klaana.png

VUORES

Tervetuloa!

Vuoreksen Salen kiinteistö, oma sisäänkäynti Vuoresaukion puolelta

Osoite: Vuoreksen puistokatu 87, 33870 Tampere

Kaipaatko apua? Ohjeet vuokraamiseen TÄSTÄ

Käyttämällä Lainapin laatikkoa ja sen irtaimistoa, hyväksyt palvelun VUOKRAEHDOT sekä KÄYTTÖEHDOT.

vuores laatikko.jpeg

Laatikon sisältö:

Kärcher tekstiilipesuri - Luukku 1

Pesuri HUOLLOSSA

SE 6.100 tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet helposti ja nopeasti kotioloissa. Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tehokkaan kuivauksen ansiosta pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle. Tekstiilipesurin tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. kangaspintaisten nojatuolien, sohvien ja mattojen puhdistaminen ja auton sisäpesu. Vakiovarusteena pesusuulake autonistuimille ja huonekaluille. Minimi vuokra-aika 2 tuntia. HUOM! Vuokraukseen ei sisälly pesuainetta. Pesuaineeksi soveltuu mikä tahansa tekstiili tai matto puhdistusaine (nestemäinen).

Tekstiilipesurin käyttöohjeet: TÄSTÄ

 

HINTA: 20€/vrk

kärcher.jpeg

Kärcher tekstiilipesuri - Luukku  2

Kärcher Puzzi 8/1c tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet helposti ja nopeasti kotioloissa. Laite toimii painehuuhteluperiaatteella; pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Tehokkaan kuivauksen ansiosta pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kastu pilalle. Minimi vuokra-aika 2 tuntia.

Tekstiilipesurin käyttöohjeet: TÄSTÄ

HINTA: 8€/tunti tai 25€/vrk

tekstiilipesuri.jpeg

Ilmapatja - Luukku 3

Bestway Tritech™ Air Mattress Queen -ilmatäytteinen varavuode, sisäänrakennettu pumppu, 203 x 152 x 46 cm. Tämä kahden hengen sänky tarjoaa kestävyyttä, lujuutta ja mukavuutta koko yön. Sen kompakti koko ja sisäänrakennettu pumppu tekevät siitä nopean ja kätevän käyttää aina tarvittaessa. Lisäksi Ultra-Fresh™ -antimikrobinen käsittely suojaa sänkyäsi hajua aiheuttavien bakteerien, homeen ja homesienen kasvulta nukkumispinnalla.

HINTA: 5€/vrk tai 15€/viikko

image.png

Kärcher Ikkunanpesuri - Luukku 4

Akkukäyttöinen ikkunanpesuri, mukana kapea suulake pienille ruuduille. Puhdistaa myös laattoja, vitriinejä, pöytiä sekä muita tasomaisia ja sileitä pintoja. Työleveys, leveä suulake (mm) 280. Ikkunanpesuri pakattu kantokassiin.

HINTA:  12€/vrk

new product2.jpg

Bosch porakone - Luukku 5

EasyDrill 18V-40. Tässä akkuporakoneessa on 2-portainen vaihteisto ja 20 vääntömomenttiporrasta, jotka takaavat optimaalisen vääntömomentin ruuvaustöissä ja tarkalleen sopivan nopeuden poraustöissä. 13 mm:n pikaistukka mahdollistaa poraterien ja ruuvauskärkien helpon vaihdon. Tämä porakone on kompaktin kokoinen ja ergonominen, ja sen sisäänrakennettu LED-valaisin helpottaa työskentelyä pimeässä. Power for all akku. Vuokraus sisältää poranterät sekä kuvassa näkyvän kärkisarjan.

HINTA: 9€/vrk

porakone vuores.jpeg

Kortti & lautapelit - Luukku 6

Setti sisältää seuraavat pelit: Jorvik, Alias, Uno, Skip. Bo, Tower ja The Royale. Pelit sopivat erinomaisesti vapaa ajan viettoon perheen ja ystävien kanssa.

HINTA: 3€/vrk tai 10€/viikko

image00002[1].jpeg

Lihaashuoltovasara - Luukku 7

Lihasten- ja kehonhuolto saattaa usein jäädä huomioimatta, mutta se on todella tärkeää palautumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Se on yhtä tärkeää, kuin lepo ja ravinto. Lihasten jumiutuminen vaikuttaa verenkiertoon ja täten voi johtaa esimerkiksi jatkuvaan hartiaseudun särkyyn ja päänsärkyyn.

HINTA:  6€/vrk tai 15€/viikko

WhatsApp Image 2024-07-09 at 11.04.11.jpeg

Mölkky - Luukku 13​​​​​​

Koko perheelle sopiva hauska heittopeli. Pelissä kerätään pisteitä kaatamalla puisia keiloja heittokapulalla. Pelissä tarvitaan onnea, taitoa ja taktiikkaa.

 

Säännöt:

Jokainen pelaaja heittää yhdellä kierroksella yhden heiton. Jokaisesta kaatuneesta keilasta saa keilan numeron osoittaman määrän pisteitä. Jos keiloja kaatuu useampi, pisteet määräytyvät kaatuneiden keilojen määrän mukaan (ei keiloissa olevien numeroiden mukaan). Pelin voittaa se, joka saa ensin tasan 50 pistettä. Jos pelaaja saa yli 50 pistettä, hänen pistemääränsä lasketaan 25 pisteeseen.Pelivälineet ovat kätevässä puulaatikossa, jossa on köysikahvat.

 

Sisältää 12 numeroitua keilaa, heittokapulan ja säännöt. Peliin tarvitaan vähintään 2 pelaajaa.

HINTA: 2€/vrk tai 8€/viikko

mölkky.JPG
bottom of page